притисни ентер »

страшно невреме пустоши во Крива Паланка
страшно невреме пустоши во Крива Паланка

страшно невреме пустоши во Крива Паланка

Пукнати ветробрански стакла, оштетени објекти се само дел од невремето кое ја зафати Крива Паланка. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа нови фотографии и видео во кое се гледа какво невреме го зафати градот.

страшно невреме пустоши во Крива Паланка

страшно невреме пустоши во Крива Паланка

Пукнати ветробрански стакла, оштетени објекти се само дел од невремето кое ја зафати Крива Паланка. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа нови фотографии и видео во кое се гледа какво невреме го зафати градот.

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

По улиците на градот се слеа огромна количина вода, а град се уште паѓа. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките.

НАЈНОВО ВИДЕО+ФОТО од невремето во Крива Паланка

НАЈНОВО ВИДЕО+ФОТО од невремето во Крива Паланка

НАЈНОВО ВИДЕО+ФОТО од невремето во Крива Паланка Пукнати ветробрански стакла, оштетени објекти се само дел од невремето кое ја зафати Крива Паланка. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа нови фотографии и видео во кое се гледа какво невреме го зафати градот.