притисни ентер »

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн
Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја

Џиџи Хадид сака да биде во поротата за судењето на Вајнстајн

Џиџи Хадид сака да биде во поротата за судењето на Вајнстајн

Светскиот модел Џиџи Хадид сака да биде во поротата која ќе биде обезбедена за судењето на познатиот холивудски продуцент Харви Вајнстајн. Таа вели дека добила повик и се појавила со другите кандидати. Хадид живее на Менхетен во Њујорк и се јавила на првите сослушувања, пренесува „Тајм“. 24 годишниот модел вели дека со тоа ја исполнила својата општествена

Џиџи Хадид сака да биде во поротата за судењето на Вајнстајн

Џиџи Хадид сака да биде во поротата за судењето на Вајнстајн

Светскиот модел Џиџи Хадид сака да биде во поротата за судењето на познатиот холивудски продуцент Харви Вајнстајн. Таа вели дека добила повик и се појавила со другите кандидати. Хадид живее на Менхетен во Њујорк и се јавила на првите сослушувања, пренесува „Тајм“. 24-годишниот модел вели дека со тоа ја исполнила својата општествена должност. За време

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

– Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм”. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнстин

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнстин

Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнстин, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја исполнила

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Њујорк, 14 јануари 2020 (/) – Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

Супермоделот Џиџи Хадид сака да биде поротник во случајот против продуцентот Вајнштајн

– Манекенката Џиџи Хадид изненади со одлуката да го следи судскиот предмет против холивудскиот магнат Харви Вајнштајн, појавувајќи се меѓу кандидатите за поротник, пишува списанието „Тајм“. Хадид живее во Менхетн и добила повик, заедно со стотици други жители на овој дел од Њујорк, да се јави на првичните сослушувања. Убавата 24-годишна манекенка ја