притисни ентер »

„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?
„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

Изгледа дека е само прашање на време кога Xiaomi ќе испорача телефон со оваа функција Apple имплементираше многу интересна функција наречена Dynamic Island на моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max оваа година. Тоа е всушност составен дел од отворот на горниот дел од екранот, но се користи за многу корисни работи. Веќе се појави веста дека наскоро

„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

Изгледа дека е само прашање на време кога Xiaomi ќе испорача телефон со оваа функција Добивај вести на вибер Apple имплементираше многу интересна функција наречена Dynamic Island на моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max оваа година. Тоа е всушност составен дел од отворот на горниот дел од екранот, но се користи за многу корисни работи. Веќе се

„Dynamic Island“ може да се појави на сите модели на „iPhone 15“

„Dynamic Island“ може да се појави на сите модели на „iPhone 15“

За почеток, имаме само едно да кажеме – па кога? Исто како што беа претставени мобилните телефони „iPhone 14“, еве ги гласините за следната генерација. „Dynamic Island“ е многу интересна функционалност која „Apple“ ја претстави на „Pro“ моделите на својата нова серија телефони, публиката реагираше позитивно, а судејќи според актуелните информации на

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Целата линија на iPhone 15, наводно, ќе ја добие функцијата Dynamic Island што дебитираше на моделот iPhone 14 Pro. Твитот, објавен од аналитичарот Рос Јанг, истакнува дека се очекува Apple да го направи засекот на екранот стандардна карактеристика на сите модели на iPhone во 2023. Yes, Dynamic Island expected on standard models on the 15. Still not

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Целата линија на iPhone 15, наводно, ќе ја добие функцијата Dynamic Island што дебитираше на моделот iPhone 14 Pro. Добивај вести на вибер Твитот, објавен од аналитичарот Рос Јанг, истакнува дека се очекува Apple да го направи засекот на екранот стандардна карактеристика на сите модели на iPhone во 2023. Yes, Dynamic Island expected on standard models

iPhone 15 во 2023 година доаѓа со новата опција Dynamic Island

iPhone 15 во 2023 година доаѓа со новата опција Dynamic Island

Само што беа претставени новите модели на iPhone , а Apple веќе се спрема за следниот септември во 2023 година. Ќе има четири нови модели на iPhone 15: iPhone 15 , 15 Plus , iPhone 15 Pro и 15 Pro Max . Според најновите гласини, Apple планира да ја прошири Dynamic Island опцијата на сите модели од претстојната серија iPhone 15. Да потсетиме дека компанијата

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Целата линија на iPhone 15, наводно, ќе ја добие функцијата Dynamic Island што дебитираше на моделот iPhone 14 Pro. Твитот, објавен од аналитичарот Рос Јанг, истакнува дека се очекува Apple да го направи засекот на екранот стандардна карактеристика на сите модели на iPhone 2023. Дополнително, компанијата наводно ќе ја задржи технологијата на екранот