притисни ентер »

Откриен тајниот гроб на принцезата Дијана
Откриен тајниот гроб на принцезата Дијана

Откриен тајниот гроб на принцезата Дијана

Голем број луѓе во Велика Британија веруваат дека покојната принцеза Дијана е погребана во црквата „Света Марија“ во местото Брајтон во Велика Британија. Тие не сакаат да веруваат во официјалната приказна дека Лејди Ди е погребана на остров на имот на нејзините родители. Теоретичарите на заговор упорно ја одбиваат официјалната верзија, според која

Откриен тајниот гроб на принцезата Дијана

Откриен тајниот гроб на принцезата Дијана

Голем број луѓе во Велика Британија веруваат дека покојната принцеза Дијана е погребана во црквата „Света Марија“ во местото Брајтон во Велика Британија. Тие не сакаат да веруваат во официјалната приказна дека Лејди Ди е погребана на остров на имот на нејзините родители. Теоретичарите на заговор упорно ја одбиваат официјалната верзија, според која