притисни ентер »

Чудотворен напиток од две состојки
Чудотворен напиток од две состојки

Чудотворен напиток од две состојки

Комбинацијата од ѓумбир и биберво зрно е природен лек за сите кои имаат секрет во градите и страдаат од иритирачка кашлица,а особено им се препорачува на пушачите! Витамините и силниот вкус на овој напиток ќе помогнат да го исфрлите секретот од градите за само неколку дена. Ставете две чаши вода во ѓезве, а потоа додадете до 8 парчиња ѓумбир и 1 лажичка

Чудотворен напиток од само две состојки: Зошто треба да пиеме вода со ѓумбир и бибер

Чудотворен напиток од само две состојки: Зошто треба да пиеме вода со ѓумбир и бибер

Овој напиток ги решава проблемите како иритирачка кашлица, исфрлање на секретот од белите дробови, а особено им се препорачува на пушачите! Ѓумбирот, како главен чувар на здравјето, пронајде одличен сојузник – бибер во зрна! Оваа комбинација е природен лек за сите кои имаат секрет во градите и страдаат од иритирачка кашлица. Витамините и силниот вкус