притисни ентер »

Роналдо меѓу најпопуларните личности на Инстаграм во 2018-та
Роналдо меѓу најпопуларните личности на Инстаграм во 2018-та

Роналдо меѓу најпопуларните личности на Инстаграм во 2018-та

Социјалните мрежи се дефинитивно најголемиот комуникациски и маркетинг канал на векот. Над 1 милијарда корисници имаат сметки на Instagram. Речиси сите познати личности имаат многу следбеници и постојано се борат за коментари од корисниците. Со најголем број следбеници на интернет е фудбалерот Кристијано Роналдо.