притисни ентер »

Топ 5: Овие бои најубаво им стојат на жените со кафена коса!
Топ 5: Овие бои најубаво им стојат на жените со кафена коса!

Топ 5: Овие бои најубаво им стојат на жените со кафена коса!

Поради богатите нијанси на косата, на бринетите совршено им стојат речиси сите бои – од пастелни, па се’ до интензивни. Се’ се врти околу едно златно правило: носете бои што создаваат контраст помеѓу косата и модните парчиња, така што и косата и облеката ќе ви дојдат до израз. Од интензивно розова, па се’ до пастелно жолта, поради овие неверојатни