притисни ентер »

Мајк Тајсон од својот ранч за марихуана месечно заработува 500.000 долари.
Мајк Тајсон од својот ранч за марихуана месечно заработува 500.000 долари.

Мајк Тајсон од својот ранч за марихуана месечно заработува 500.000 долари.

Откако поранешниот светски шампион во тешка категорија, 53-годишниот Мајк Тајсон отвори ранч за марихуана, замислен како засолниште за луѓето кои сакаат да одморат и да се опуштат додека имаат пристап до марихуана, сега е познато и колку заработува од него. Во интервју тој изјави дека пуши марихуана во вредност од 40.000 долари месечно. Вреди да се

ТАЈСОН И ПОРОЦИТЕ: Колку пари месечно троши само на марихуана?

ТАЈСОН И ПОРОЦИТЕ: Колку пари месечно троши само на марихуана?

Поранешниот светски боксерски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, призна дека троши по околу 40.000 долари месечно само за марихуана. „Колку пушам месечно? Па околу 40 илјади долари?“, изјавил Тајсон. Тој е постојан поддржувач на употреба на марихуана. Претходно во 2019 година, Тајсон отвори плантажа во Калифорнија, каде од 1 јануари е дозволено

ТАЈСОН И ПОРОЦИТЕ: Колку пари месечно троши само на марихуана?

ТАЈСОН И ПОРОЦИТЕ: Колку пари месечно троши само на марихуана?

Поранешниот светски боксерски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, призна дека троши по околу 40.000 долари месечно само за марихуана. „Колку пушам месечно? Па околу 40 илјади долари?“, изјавил Тајсон. Тој е постојан поддржувач на употреба на марихуана. Претходно во 2019 година, Тајсон отвори плантажа во Калифорнија, каде од 1 јануари е дозволено

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Поранешниот светски шампион во супертешка категорија, Мајк Тајсон, неодамна купи ранч во Калифорнија на кој одгледува различни видови марихуана. Тој во интервју за Hotboxin вели дека „робата“ му е одлична и дека месечно со својот бизнис партнер и пријателите пуши марихуана во вредност од 40.000 долари. Поранешниот спортист се решил за Калифорнија бидејќи

Бомба: Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000$

Бомба: Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000$

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Поранешниот светски шампион во супертешка категорија, Мајк Тајсон, неодамна купи ранч во Калифорнија на кој одгледува различни видови марихуана. Тој во интервју за Hotboxin вели дека „робата“ му е одлична и дека месечно со својот бизнис партнер и пријателите пуши марихуана во вредност од 40.000 долари. Поранешниот спортист се решил за Калифорнија бидејќи

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Поранешниот светски шампион во супертешка категорија, Мајк Тајсон, неодамна купи ранч во Калифорнија на кој одгледува различни видови марихуана. Тој во интервју за Hotboxin вели дека „робата“ му е одлична и дека месечно со својот бизнис партнер и пријателите пуши марихуана во вредност од 40.000 долари. Поранешниот спортист се решил за Калифорнија бидејќи

Поранешниот светски шампион во бокс произведува мари*уана

Поранешниот светски шампион во бокс произведува мари*уана

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува

Поранешниот светски шампион во бокс произведува kaнaбиc

Поранешниот светски шампион во бокс произведува kaнaбиc

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува

Поранешниот светски шампион во бокс произведува марихуана

Поранешниот светски шампион во бокс произведува марихуана

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува