притисни ентер »

Градоначалникот на Чаир се фали дека метат улици, ама нигде го нема за Центарот за зависници
Градоначалникот на Чаир се фали дека метат улици, ама нигде го нема за Центарот за зависници

Градоначалникот на Чаир се фали дека метат улици, ама нигде го нема за Центарот за зависници

Во последно време скопските општини и нивните градоначалници масовно испраќаат соопштенија и се фалат дека општинските комунални служби метат улици, дека ставаат асфалт на некоја улична дупка, или пак нешто друго, што секако за фалење не е, оти е согласно описот и пописот на нивните работни позиции. Ако некој градоначалник подели помош за социјално

Се чистат улиците од отпад во Општина Чаир

Се чистат улиците од отпад во Општина Чаир

Општина Чаир информира дека нивните служби за одржување на јавната чистота се на терен и ги чистат улиците од фрлениот отпад. Општинските служби за одржување на јавната чистота денеска работеа на улиците „Никола Малешевски“, „Август Цезарец“, „Ѓорѓи Поп Христов“ и „Методија Митевски“ во населбата Топанско Поле, на улиците „Максут Садик“, „Славеј Планина“

Се чистат улиците од отпад во Општина Чаир

Се чистат улиците од отпад во Општина Чаир

Општина Чаир информира дека нивните служби за одржување на јавната чистота се на терен и ги чистат улиците од фрлениот отпад. Општинските служби за одржување на јавната чистота денеска работеа на улиците „Никола Малешевски“, „Август Цезарец“, „Ѓорѓи Поп Христов“ и „Методија Митевски“ во населбата Топанско Поле, на улиците „Максут Садик“, „Славеј Планина“

Општина Чаир: Помогни за почиста животна средина, почитувај ја искрената работа на работниците!

Општина Чаир: Помогни за почиста животна средина, почитувај ја искрената работа на работниците!

Општина Чаир со апел: “Помогни за почиста животна средина, почни од себе и твоето семејство! Почитувај ја искрената работа на работниците!” Општинските служби за одржување на јавната чистота се наоѓаат на терен вршејќи ја највредната работа работа за нашето здравје – чистењето на улиците од фрлениот отпад таму каде не му е местото и несомнено дека

Се чистат улиците од отпад

Се чистат улиците од отпад

Општина Чаир информира дека нивните служби за одржување на јавната чистота се на терен и ги чистат улиците од фрлениот отпад. Општинските служби за одржување на јавната чистота денеска работеа на улиците „Никола Малешевски“, „Август Цезарец“, „Ѓорѓи Поп Христов“ и „Методија Митевски“, во населбата Топанско Поле, на улиците „Максут Садик“, „Славеј Планина“

Општина Чаир со апел: “Помогни колку можеш за чиста животна средина!

Општина Чаир со апел: “Помогни колку можеш за чиста животна средина!

Општина Чаир со апел: “Помогни колку можеш за чиста животна средина! Почни од себе и твоето семејство! Почитувај ја искрената работа на работниците!“ Општинските служби за одржување на јавната чистота се наоѓаат на терен вршејќи ја највредната работа работа за нашето здравје - чистењето на улиците од фрлениот отпад таму каде не му е местото и несомнено

Се чистат улиците од отпад во Општина Чаир

Се чистат улиците од отпад во Општина Чаир

Општина Чаир информира дека нивните служби за одржување на јавната чистота се на терен и ги чистат улиците од фрлениот отпад. Скопје, 15 август 2019 (МИА) – Општина Чаир информира дека нивните служби за одржување на јавната чистота се на терен и ги чистат улиците од фрлениот отпад. Општинските служби за одржување на јавната чистота денеска работеа

Општина Чаир со апел:  Службите за одржување на јавната чистота не ја заслужува нашата негрижа

Општина Чаир со апел: Службите за одржување на јавната чистота не ја заслужува нашата негрижа

Општинските служби за одржување на јавната чистота се наоѓаат на терен вршејќи ја највредната работа работа за нашето здравје - чистењето на улиците од фрлениот отпад таму каде не му е местото и несомнено дека ја заслужуваат нашата почит. Нивната искрена работа не ја заслужува нашата негрижа. Затоа, почитувани сограѓани размислете добро пред да го