притисни ентер »

Одржан  Меѓународниот  карате   турнир  13-ти  Ноември
Одржан  Меѓународниот  карате   турнир  13-ти  Ноември

Одржан Меѓународниот карате турнир 13-ти Ноември

Скопје беше домаќин на Меѓународниот карате турнир 13-ти Ноември, на кој меѓу повеќето натпреварувачи  од повеќе држави и клубови учествуваа и каратистите на „Кочани“ и на „Партизан“. Карате Клубот „Кочани“ учествуваше со 5 натпреварувачи кои освоија три медали од кои две сребрени и еден бронзен, а додека од Карате Клуб „Партизан“ имаше само еден претставник