притисни ентер »

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга
Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината

Скопјанец од Шуто Оризари обвинет за убиство и обид за убиство

Скопјанец од Шуто Оризари обвинет за убиство и обид за убиство

Share Tweet Share Share Email Comments Против скопјанец од скопската населба Шуто Оризари поднесена е кривична пријава од страна на Скопското основно јавно обвинителство со обвинение за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

До скопското обвинителство поднесено е обвинение за убиството и обидот за убиство што се случи во јуни во населбата Шуто Оризари, кога настрада жена, а со повреди заврши и нејзиниот сопруг. На 14 јуни, обвинетиот скопјанец, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Скопјанец обвинет за убиство

Скопјанец обвинет за убиство

Обвинетиот со умисла ја убил роднината, замавнувајќи со ножот и задавајќи и смртоносна убодна рана во градниот кош. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт против едно лице за кривично дело убиство. „Обвинетиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина,

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Обвинение за скопјанец што си ја убил сопругата во Шуто Оризари

Обвинение за скопјанец што си ја убил сопругата во Шуто Оризари

Основното јавно обвинителство во Скопје поднесе обвинителен акт против едно лице за убиство и за убиство во обид. Како што информираа од Обвинителството, обвинетиот, на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот го забележал и