притисни ентер »

Четири најсмртоносните растенија во светот: Две ги има кај нас
Четири најсмртоносните растенија во светот: Две ги има кај нас

Четири најсмртоносните растенија во светот: Две ги има кај нас

Откријте ги билките кои се сметаат за најопасни и најотровни растенија на целата планета! Лутиче Градинар од Велика Британија почина под мистериозни околности во 2014 година, откако му откажале речиси сите органи. Иако причината за смртта не е откриена, постои сомневање дека несреќниот градинар најверојатно починал откако дошол во контакт со растението