притисни ентер »

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико
Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

Трамп случајно го открил планот за Мексико- мавтал со хартии и одбивал да открие детали

Трамп случајно го открил планот за Мексико- мавтал со хартии и одбивал да открие детали

ВИДЕО: Трамп случајно го открил планот за Мексико- мавтал со хартии и одбивал да открие детали Американскиот претседател Доналд Трамп случајно открил детали за договорот околу имиграцијата со Мексико, кога мавтал со хартии на кои имало детали од договорот. Претходно, тој одбил да ги откри плановите пред новинарите, наведувајќи дека се тајни. Меѓутоа,

Трамп случајно го открил планот за Мексико - мавтал со хартии и одбивал да открие детали

Трамп случајно го открил планот за Мексико - мавтал со хартии и одбивал да открие детали

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно открил детали за договорот околу имиграцијата со Мексико, кога мавтал со хартии на кои имало детали од договорот. Претходно, тој одбил да ги откри плановите пред новинарите, наведувајќи дека се тајни. Меѓутоа, тон ги открил мавтајќи со потпишани договори, кои фоторепортерите ги фотографирале, зголемиле

Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико

Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико

Претходно, тој одби да ги открие плановите за новинарите, наведувајќи дека тие се тајна, јави ББЦ. Фото-репортери ги фотографирале хартиите со потпишаниот договор, ги зголемиле добиените фотографии и на тој начин ги откриле деталите на договорот. Во договорот се наведува дека Мексико ќе биде означен како трета земја и дека Мексико се обврзува веднаш

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

Трамп несакајќи отрки детали од тајниот договор со Мексико

Трамп несакајќи отрки детали од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

Трамп мафташе со документ, фотографите сликаа, зголемија и открија детали

Трамп мафташе со документ, фотографите сликаа, зголемија и открија детали

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали од спогодбата за имиграција од Мексико, кога мафташе со хартиите на кои се наоѓаа детали од договорот. Претходно, тој одби на новинарите да им ги открие плановите, наведувајќи дека се тајни, пренесува BBC. Но, тој ги откри мафтајќи со потпишаниот договор, што фотографите го сликаа, го зголемија

Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико, додека ги држел во рака хартиите на кои биле детали од договорот. Претходно, тој одби да ги открие плановите за новинарите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери ги фотографирале хартиите со потпишаниот договор, ги зголемиле добиените