притисни ентер »

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус
„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус

Компанијата „Фајзер“ тужи долгогодишна вработена поради наводна кражба на голем број доверливи документи, вклучувајќи и за вакцината против коронавирусот. Компанијата во тужбата наведува дека вработената Џун Ксијао Ли, го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање на повеќе од 12.000 датотеки, без дозвола, на нејзините лични сметки и уреди

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус

Компанијата „Фајзер“ тужи долгогодишна вработена поради наводна кражба на голем број доверливи документи, вклучувајќи и за вакцината против коронавирусот. Компанијата во тужбата наведува дека вработената Џун Ксијао Ли, го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање на повеќе од 12.000 датотеки, без дозвола, на нејзините лични сметки и уреди

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирусот

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирусот

Компанијата „Фајзер“ тужи вработена, која овде работи со години, поради наводна кражба на голем број доверливи документи, вклучувајќи и за вакцината против коронавирусот. Компанијата во тужбата наведува дека вработената Џун Ксијао Ли го прекршила договорот за доверливост со префрлање повеќе од 12.000 датотеки без дозвола на свои лични сметки и уреди

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19

Фајзер тужи долгогодишна вработена поради наводна кражба на „голем број“ доверливи документи, вклучувајќи и оние поврзани со вакцината против коронавирусот. Во тужбата поднесена во вторникот пред федералниот суд во Сан Диего, „Фајзер“ тврди дека станува збор за вработената Џун Ксијао Ли, која го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19

Фајзер тужи долгогодишна вработена поради наводна кражба на „голем број“ доверливи документи, вклучувајќи и оние поврзани со вакцината против коронавирусот. Во тужбата поднесена во вторникот пред федералниот суд во Сан Диего, „Фајзер“ тврди дека станува збор за вработената Џун Ксијао Ли, која го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање

Фајзер тужи вработена поради наводна кражба на голем број документи

Фајзер тужи вработена поради наводна кражба на голем број документи

Фајзер тужи долгогодишна вработена поради наводна кражба на „голем број“ доверливи документи, вклучувајќи и оние поврзани со вакцината против коронавирусот. Во тужбата поднесена во вторникот пред федералниот суд во Сан Диего, „Фајзер“ тврди дека станува збор за вработената Џун Ксијао Ли, која го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19

Во тужбата поднесена во вторникот пред федералниот суд во Сан Диего, „Фајзер" тврди дека станува збор за вработената Џун Ксијао Ли, која го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање на повеќе од 12.000 датотеки, без дозвола, на нејзините лични сметки и уреди од нејзиниот деловен лаптоп. Наводните материјали вклучуваат „прирачник" од 24

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус

„Фајзер“ тужи вработена поради украдени податоци за вакцината против коронавирус

Компанијата „Фајзер“ тужи долгогодишна вработена поради наводна кражба на голем број доверливи документи, вклучувајќи и за вакцината против коронавирусот. Компанијата во тужбата наведува дека вработената Џун Ксијао Ли, го прекршила нејзиниот договор за доверливост со префрлање на повеќе од 12.000 датотеки, без дозвола, на нејзините лични сметки и уреди