притисни ентер »

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша
Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Организаторите бараат техничка влада и предвремени избори. Слични протести се одржуваат и во Марибор

Нови протести во Љубљана против владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против владата на Јанез Јанша

Љубљана – Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша. Организаторите бараат техничка влада и предвремени избори. Слични протести се одржуваат и во Марибор и Цеље. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Антивладини протести во Љубљана. Posted by MИА.mk on Петок, 22 мај 2020 Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода“, организиран од разни иницијативи. Но, според

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

– Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода“, организиран од разни иницијативи. Но, според

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода“, организиран од разни иницијативи. Но, според

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што се одржува под слоганот „Вие нема да ја одземете нашата слобода”, организиран од разни иницијативи. Но, според

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Организаторите бараат техничка влада и предвремени избори. Слични протести се одржуваат и во Марибор и Цеље. Тоа е четврти таков протест во Словенија, што

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Нови протести во Љубљана против Владата на Јанез Јанша

Се почна по објавата на скандалот со набавка на заштитна опрема и респиратори потребни за болниците во екот на епидемијата со коронавирусот. Неколку илјади луѓе на велосипед протестираа доцна попладнево во Љубљана против коалициската Влада на десниот центар на премиерот Јанез Јанша, јави дописникот на МИА од словенечката престолнина. Тоа е четврти