притисни ентер »

Невидена брука на С. Арабија: Само 61 гледачи на мечот меѓу Ал Ријад и Ал Фејха…па ПМФЛ за нив е “Бундеслига“!!!

Невидена брука на С. Арабија: Само 61 гледачи на мечот меѓу Ал Ријад и Ал Фејха…па ПМФЛ за нив е “Бундеслига“!!!

Факт е дека во С. Арабија се вложуваат милијарди долари.Пребогатите Арапи не жалат пари за да ги донесат најголемите светски ѕвезди и тоа успева. Но се чини дека полека но сигурно опаѓа интересот кај фановите, освен се разбира за мечевите на Ал Хилал, Ал Итихад, Ал Наср и Ал Ахли, таа голема четворка, се останато далеку помалку се гледа. Па така за

Тешка брука на Саудијците: На мечот на Ал Ријад и Ал Феиха само 61 гледач!!?

Тешка брука на Саудијците: На мечот на Ал Ријад и Ал Феиха само 61 гледач!!?

Не а апсолутно никаква тајна дека Саудиска Арабија се повеќе фудбалски го привлекува вниманието по серијата ѕвезди кои беа ангажирани изминатиов летен преоден рок. Јасно е дека засега милијардите си го прават своето па посетени се натпреварите на големата четворка Ал Наср, Ал Хилал, Ал Итихад и Ал Ахли. Но, светот доби и директен показател дека фудбалот

Невидена брука на С. Арабија: Само 61 гледачи на мечот меѓу Ал Ријад и Ал Фејха…па ПМФЛ за нив е “Бундеслига“!!!

Невидена брука на С. Арабија: Само 61 гледачи на мечот меѓу Ал Ријад и Ал Фејха…па ПМФЛ за нив е “Бундеслига“!!!

Факт е дека во С. Арабија се вложуваат милијарди долари.Пребогатите Арапи не жалат пари за да ги донесат најголемите светски ѕвезди и тоа успева. Но се чини дека полека но сигурно опаѓа интересот кај фановите, освен се разбира за мечевите на Ал Хилал, Ал Итихад, Ал Наср и Ал Ахли, таа голема четворка, се останато далеку помалку се гледа. Па така за