притисни ентер »

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор
Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер денеска во Букурешт изјави дека ЕУ сака да и помогне на британската премиерка Тереза Меј да избеге истапување на Велика Британија од Унијата без договор, но нагласи дека Брисел нема да прифати нови преговори за условите за Брегзит. Јункер, кој денеска престојува во посета на Романија, нагласи дека

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер денеска во Букурешт изјави дека ЕУ сака да и помогне на британската премиерка Тереза Меј да избеге истапување на Велика Британија од Унијата без договор, но нагласи дека Брисел нема да прифати нови преговори за условите за Брегзит

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер денеска во Букурешт изјави дека ЕУ сака да и помогне на британската премиерка Тереза Меј да избеге истапување на Велика Британија од Унијата без договор, но нагласи дека Брисел нема да прифати нови преговори за условите за Брегзит. Јункер, кој денеска престојува во посета на Романија, нагласи дека

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер, денеска повторно се огласи во врска со напуштањето на унијата од страна на Британија. Тој изјави дека не може да има нови преговори за нацрт-договорот за брегзит. Во исто време, ЕУ и британската премиерка, Тереза Меј се обидуваат да најдат начин да го избегнат брегзит без договор. Јункер изрази

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер, денеска повторно се огласи во врска со напуштањето на унијата од страна на Британија. Тој изјави дека не може да има нови преговори за нацрт-договорот за брегзит. Во исто време, ЕУ и британската премиерка, Тереза Меј се обидуваат да најдат начин да го избегнат брегзит без договор. Јункер изрази

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер, денеска повторно се огласи во врска со напуштањето на унијата од страна на Британија. Тој изјави дека не може да има нови преговори за нацрт-договорот за брегзит. Во исто време, ЕУ и британската премиерка, Тереза Меј, се обидуваат да најдат начин да го избегнат брегзит без договор. Јункер изрази

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер денеска во Букурешт изјави дека ЕУ сака да и помогне на британската премиерка Тереза Меј да избеге истапување на Велика Британија од Унијата без договор, но нагласи дека Брисел нема да прифати нови преговори за условите за Брегзит. Јункер, кој денеска престојува во посета на Романија, нагласи дека

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Јункер се надева на успех на договорот за брегзит

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер, денеска повторно се огласи во врска со напуштањето на унијата од страна на Британија. Тој изјави дека не може да има нови преговори за нацрт-договорот за брегзит. Во исто време, ЕУ и британската премиерка, Тереза Меј се обидуваат да најдат начин да го избегнат брегзит без договор. Јункер изрази

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Јункер: ЕУ сака да и помогне на Меј да избегне Брегзит без договор

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер денеска во Букурешт изјави дека ЕУ сака да и помогне на британската премиерка Тереза Меј да избеге истапување на Велика Британија од Унијата без договор, но нагласи дека Брисел нема да прифати нови преговори за условите за Брегзит.

Јункер се надева на успех на договорот за Брегзит

Јункер се надева на успех на договорот за Брегзит

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер, денеска повторно се огласи во врска со напуштањето на унијата од страна на Британија. Тој изјави дека не може да има нови преговори за нацрт-договорот за Брегзит. Во исто време, ЕУ и британската премиерка, Тереза Меј, се обидуваат да најдат начин да го избегнат Брегзит без договор. Јункер изрази