притисни ентер »

Филм: „Супердлабок“ – закана за човештвото
Филм: „Супердлабок“ – закана за човештвото

Филм: „Супердлабок“ – закана за човештвото

„Супердлабок“ е насловот на рускиот хорор-трилер кој македонската публика може да го погледне во градските кина. Во него, дејството се одвива во 1987 година, кога на длабочина од 12.000 метри под површината на земјата се забележани чудни гласови кои звучат како врисоци од голем број на луѓе. Епидемиологот Ана Фјордова и специјална воена единица имаат