притисни ентер »

Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера
Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

Како што се менува јавната сфера, државата, медиумите, интелектуалците и професионалците мора да се посветат на креирање нови политики и регулативи за да може професионалното новинарство да се соочи со и да ги надмине овие проблеми. Ни медиумскиот свет не остана незасегнат од брзиот технолошки развој во последните години. Во 20-от век да бидеш сопственик

[Став] Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

[Став] Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

ФОТО: Ian Muttoo / Flickr Пишува: Зенел Мифтари Како што се менува јавната сфера, државата, медиумите, интелектуалците и професионалците мора да се посветат на креирање нови политики и регулативи за да може професионалното новинарство да се соочи со и да ги надмине овие проблеми. Ни медиумскиот свет не остана незасегнат од брзиот технолошки развој