притисни ентер »

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените
Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените Научниците дале научно објаснување, тврдејќи дека силно изразената вилица потсвесно им сугерира на жените дека и самиот маж е силен. Се утврдило дека мажите со одредени телесни карактеристики имаат предност, но и дека оние со малку „подебел“ паричник исто така добро проаѓаат. Исто така, оние кои тренираат,

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените

Научниците дале научно објаснување, тврдејќи дека силно изразената вилица потсвесно им сугерира на жените дека и самиот маж е силен. Се утврдило дека мажите со одредени телесни карактеристики имаат предност, но и дека оние со малку „подебел“ паричник исто така добро проаѓаат. Исто така, оние кои тренираат, оние кои се вредни и љубители на животни се

Истражување: Постои еден тип на жени кои не им се привлечни на мажите, а токму таа особина е идеалот на секоја жена

Истражување: Постои еден тип на жени кои не им се привлечни на мажите, а токму таа особина е идеалот на секоја жена

Истражувањето покажало дека на мажите таков тип жени баш и не им се допаѓа. Резултатите од истражувањето биле споделени во научното списание „Еволуција и човечко однесување“, а истите покажале дека храбрите жени не им се привлечни на мажите. Научниците сметаат дека причината за тоа се крие во еволуцијата, т.е. во навиките на мажите да се чувствуваат

Истражување: Постои еден тип жени кои не им се привлечни на мажите, а токму таа особина е идеалот на секоја жена

Истражување: Постои еден тип жени кои не им се привлечни на мажите, а токму таа особина е идеалот на секоја жена

Истражувањето покажало дека на мажите таков тип жени баш и не им се допаѓа. Резултатите од истражувањето биле споделени во научното списание „Еволуција и човечко однесување“, а истите покажале дека храбрите жени не им се привлечни на мажите. Научниците сметаат дека причината за тоа се крие во еволуцијата, т.е. во навиките на мажите да се чувствуваат

Новото истражување покажува: Еден машки атрибут привлекува 80 отсто од жените

Новото истражување покажува: Еден машки атрибут привлекува 80 отсто од жените

Научниците дале научно објаснување, тврдејќи дека силно изразената вилица потсвесно им сугерира на жените дека и самиот маж е силен. Се утврдило дека мажите со одредени телесни карактеристики имаат предност, но и дека оние со малку „подебел“ паричник исто така добро проаѓаат. Исто така, оние кои тренираат, оние кои се вредни и љубители на животни се

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените

Еден машки атрибут привлекува 80 проценти од жените

Научниците дале научно објаснување, тврдејќи дека силно изразената вилица потсвесно им сугерира на жените дека и самиот маж е силен. Се утврдило дека мажите со одредени телесни карактеристики имаат предност, но и дека оние со малку „подебел“ паричник исто така добро проаѓаат. Исто така, оние кои тренираат, оние кои се вредни и љубители на животни се