притисни ентер »

Француски шик: Пелерината на Бриџит Макрон е совршена замена за палто
Француски шик: Пелерината на Бриџит Макрон е совршена замена за палто

Француски шик: Пелерината на Бриџит Макрон е совршена замена за палто

Бри џ ит Макрон неодамна покажа како едно заборавено парче облека може да биде и поубаво и попрактично од кое било палто. Првата дама на Франција го придружуваше сопругот Емануел на погребот на францускиот новинар и уредник Оливие Ројан во Париз. Во согласност со оваа пригода, таа се одлучи за намалена елеганција. И наместо палто, Бриџит носеше црна

Брижит Макрон: Занемарено парче облека кое го надминува дури и најдоброто палто

Брижит Макрон: Занемарено парче облека кое го надминува дури и најдоброто палто

На едно од поретките појавувања во јавноста поради пандемијата и епидемиолошките мерки кои се на сила во Франција, Брижит Макрон покажала малку поинакво модно издание од оние во кои сме навикнати да ја гледаме француската прва дама. Брижит Макрон се појавила на погребот на францускиот новинар и уредник на неделникот „Париз-Мач“, Оливиер Ројант, одржан