притисни ентер »

Redmi Smart TV MAX е подостапен 98-инчен телевизор
Redmi Smart TV MAX е подостапен 98-инчен телевизор

Redmi Smart TV MAX е подостапен 98-инчен телевизор

AV , Топ Redmi Smart TV MAX е подостапен 98-инчен телевизор Никола Бурагев 2 минути 2 2 Xiaomi го претсатави Redmi Smart TV MAX, со огромен 98-инчен екран. LCD панелот има 4К резолуција и 60Hz освежување, а покрива 85% NTSC спектар на бои. Телевизорот поддржува HDR со 192 зони на локално затемнување (со директно LED заднинско осветлување). Процесорот

Летните температури тешко ќе го спречат ширењето на коронавирусот

Летните температури тешко ќе го спречат ширењето на коронавирусот

ФУТУРАМА Летните температури тешко ќе го спречат ширењето на коронавирусот Никола Бурагев 1 минута 0 0 Малку е веројатно дека летните температури ќе го запрат ширењето на коронавирусот, смета Европскиот центар за контрола и превенција на болести (ЕЦДЦ). Во соопштението се вели дека секоја земја во Европа се очекува да остане без легла на одделенијата