притисни ентер »

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд
Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Британските медиуми го цитираат претставникот на локалната полиција кој изјавил изјави дека нападот во Оукленд траел помалку од 10 минути, бил изведен без посебна цел, а дека осомничениот сега е во притвор. Оттаму соопштија дека нема индиции дека се работи за кривично дело од омраза, бидејќи жртвите биле од различен пол, националност и возраст, а полицијата

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Британските медиуми го цитираат претставникот на локалната полиција кој изјавил изјави дека нападот во Оукленд траел помалку од 10 минути, бил изведен без посебна цел, а дека осомничениот сега е во притвор. Оттаму соопштија дека нема индиции дека се работи за кривично дело од омраза, бидејќи жртвите биле од различен пол, националност и возраст, а полицијата

Напаѓач со нож повредил четири лица во Нов Зеланд

Напаѓач со нож повредил четири лица во Нов Зеланд

Во Нов Зеланд напаѓач со нож повредил четири лица, пред случајни минувачи да го соборат на земја и да го сопрат, соопшти полицијата. Претставник на полицијата изјавил дека нападот во Окленд, кој траел помалку од 10 минути, бил случаен и дека осомничените се во притвор, пренесува Ројтерс. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’);

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Британските медиуми го цитираат претставникот на локалната полиција кој изјавил изјави дека нападот во Оукленд траел помалку од 10 минути, бил изведен без посебна цел, а дека осомничениот сега е во притвор. Оттаму соопштија дека нема индиции дека се работи за кривично дело од омраза, бидејќи жртвите биле од различен пол, националност и возраст, а полицијата

Напаѓач со нож повредил четири лица во Нов Зеланд

Напаѓач со нож повредил четири лица во Нов Зеланд

Во Нов Зеланд напаѓач со нож повредил четири лица, пред случајни минувачи да го соборат на земја и да го сопрат, соопшти полицијата. Претставник на полицијата изјавил дека нападот во Окленд, кој траел помалку од 10 минути, бил случаен и дека осомничените се во притвор, пренесува Ројтерс. Било изјавено дека нема индиции дека се работи за кривично дело

Пет лица повредени во напад со нож во Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Нов Зеланд

Напаѓач со нож денеска во Оукленд, на Нов Зеланд повреди пет лица, пред околните минувачи да го соборат на земја и да го совладаат, соопшти полицијата. Британските медиуми го цитираат претставникот на локалната полиција кој изјавил изјави дека нападот во Оукленд траел помалку од 10 минути, бил изведен без посебна цел, а дека осомничениот сега е во

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Оукленд, на Нов Зеланд

Напаѓач со нож денеска во Оукленд, на Нов Зеланд повреди пет лица, пред околните минувачи да го соборат на земја и да го совладаат, соопшти полицијата. Британските медиуми го цитираат претставникот на локалната полиција кој изјавил изјави дека нападот во Оукленд траел помалку од 10 минути, бил изведен без посебна цел, а дека осомничениот сега е во

Пет лица повредени во напад со нож во Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Нов Зеланд

Пет лица повредени во напад со нож во Нов Зеланд Напаѓач со нож денеска во Оукленд, на Нов Зеланд повреди пет лица, пред околните минувачи да го соборат на земја и да го совладаат, соопшти полицијата. Британските медиуми го цитираат претставникот на локалната полиција кој изјавил изјави дека нападот во Оукленд траел помалку од 10 минути, бил изведен

Напаѓач со нож повредил четири лица во Нов Зеланд

Напаѓач со нож повредил четири лица во Нов Зеланд

Во Нов Зеланд напаѓач со нож повредил четири лица, пред случајни минувачи да го соборат на земја и да го сопрат, соопшти полицијата. Претставник на полицијата изјавил дека нападот во Окленд, кој траел помалку од 10 минути, бил случаен и дека осомничените се во притвор, пренесува Ројтерс. Било изјавено дека нема индиции дека се работи за кривично дело