притисни ентер »

Медведев крши рекети во Франција и ја навредува публиката: Што е, мајмуни!
Медведев крши рекети во Франција и ја навредува публиката: Што е, мајмуни!

Медведев крши рекети во Франција и ја навредува публиката: Што е, мајмуни!

Сепак, повеќе од поразот, кој не е изненадување поради катастрофалната форма, шокантна беше реакцијата на Русот кој „полуде“ по исвиркувањето од публиката. Тој ја исмејуваше француската публика гестикулирајќи со рацете како да сака да им каже „Што е, мајмуни“. Medvedev proceeds to make fun of the French crowd - by calling them monkeys (?) - after they