притисни ентер »

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава
Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Мартин Вучиќ имаше само пофални зборови за настапот на Тамара Тодевска на овогодинешната „Евровизија“. Страшноооо! Опако добро1 Маестрално! 1000 пати Б Р А В О…Е навистина треба да сме PROUD!!!Тамара немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава, ѝ порача Вучиќ.

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Мартин Вучиќ имаше само пофални зборови за настапот на Тамара Тодевска на овогодинешната „Евровизија“. Страшноооо! Опако добро1 Маестрално! 1000 пати Б Р А В О…Е навистина треба да сме PROUD!!!Тамара немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава, ѝ порача Вучиќ.

Тамара кога пее и Меси кога шутира пенал нема утка: Мартин Вучиќ на оригинален начин ја поддржа колешката

Тамара кога пее и Меси кога шутира пенал нема утка: Мартин Вучиќ на оригинален начин ја поддржа колешката

Мартин Вучиќ на оригинален начин ѝ го честиташе влезот во финалето на „Евросонг“ на својата пријателка и колешка Тамара Тодевска. Мартин, кој беше претставник на Македонија на „Евровизија“ во 2005 година во Киев со песната „Make My Day“, на Тамара ѝ посака светска слава. „Страшно. Опако добро. Маестрално.1000 пати Б Р А В О. Е навистина треба да сме

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Мартин Вучиќ имаше само пофални зборови за настапот на Тамара Тодевска на овогодинешната „Евровизија“. Страшноооо! Опако добро1 Маестрално! 1000 пати Б Р А В О…Е навистина треба да сме PROUD!!!Тамара немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава, ѝ порача Вучиќ.

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава

Мартин Вучиќ имаше само пофални зборови за настапот на Тамара Тодевска на овогодинешната „Евровизија“. Страшноооо! Опако добро1 Маестрално! 1000 пати Б Р А В О…Е навистина треба да сме PROUD!!!Тамара немој да се правиш дека не нè познаваш ако после оваа „Евровизија“ доживееш светска слава, ѝ порача Вучиќ.