притисни ентер »

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице
18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

Министерството за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

18  заразени и ЕДЕН ПОЧИНАТ од коронавирус изминатите 24 часа

18 заразени и ЕДЕН ПОЧИНАТ од коронавирус изминатите 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

Министерството за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

Регистрирани нови 18 заболени и еден починат од ковид-19

Регистрирани нови 18 заболени и еден починат од ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на ковид-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

18 позитивни на ковид-19 од 2.411 тестови и еден починат за последното деноноќие

18 позитивни на ковид-19 од 2.411 тестови и еден починат за последното деноноќие

Шеесет и едногодишно лице од Скопје е пријавено за починато од ковид-19 во денешната статистика на Институтот за јавно здравје, соопшти Министерството за здравство. Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи во: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31

Нови 18 заразени со ковид-19 од 2.411 тестови, почина уште еден пациент

Нови 18 заразени со ковид-19 од 2.411 тестови, почина уште еден пациент

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на ковид-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово по 1. Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на ковид-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово по

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по