притисни ентер »

Булдожер наместо метла
Булдожер наместо метла

Булдожер наместо метла

АНА ПАВЛОВСКА-ДАНЕВА Колку што сме како нација заинтересирани да се занимаваме со туѓи животи толку сме заинтересирани да се занимаваме и со кадровските прашања на политичките партии, со кои, инаку, најдобар дел од „активните душогрижници“ немаат никаква допирна точка. Најверојатно ваквиот факт не треба да биде изненадување и претставува сосема соодветно