притисни ентер »

Претстојниот iPhone 15 ќе има заоблена шасија од титаниум
Претстојниот iPhone 15 ќе има заоблена шасија од титаниум

Претстојниот iPhone 15 ќе има заоблена шасија од титаниум

. Според советник специјализиран за протекување поврзани со Apple, Apple планира голема промена на дизајнот за својата линија iPhone 15. Наводно, новата шасија ќе биде изработена од титаниум додека стаклената задна плоча ќе има тркалезни рабови. Предниот дел најверојатно ќе остане рамен, сепак, налик на стариот добар iPhone 5C. Така, се очекува помазна

Голем редизајн на iPhone 15

Голем редизајн на iPhone 15

Според наводите на дојавувачот, кој е специјализиран за совети за уредите на Apple, компанијата од Купертино планира голем редизајн за својата линија iPhone 15. Како што се истакнува, телефоните iPhone 15 ќе имаат ново куќиште кое ќе биде создадено од титаниум, додека панелот на задната страна ќе има заоблени рабови. Предниот дел најверојатно ќе остане

Голем редизајн: iPhone 15 добива титаниумско куќиште, заоблени рабови

Голем редизајн: iPhone 15 добива титаниумско куќиште, заоблени рабови

Според наводите на дојавувачот, кој е специјализиран за совети за уредите на Apple, компанијата од Купертино планира голем редизајн за својата линија iPhone 15. Добивај вести на вибер Како што се истакнува, телефоните iPhone 15 ќе имаат ново куќиште кое ќе биде создадено од титаниум, додека панелот на задната страна ќе има заоблени рабови. Предниот

Голем редизајн: iPhone 15 добива титаниумско куќиште, заоблени рабови

Голем редизајн: iPhone 15 добива титаниумско куќиште, заоблени рабови

Според наводите на дојавувачот, кој е специјализиран за совети за уредите на Apple, компанијата од Купертино планира голем редизајн за својата линија iPhone 15. Како што се истакнува, телефоните iPhone 15 ќе имаат ново куќиште кое ќе биде создадено од титаниум, додека панелот на задната страна ќе има заоблени рабови. Предниот дел најверојатно ќе остане

iPhone 15 ќе биде изработен од титаниум и ќе има заоблени рабови

iPhone 15 ќе биде изработен од титаниум и ќе има заоблени рабови

Иако остануваат уште 10 месеци до лансирањето на новите iPhone телефони, аналитичарите тврдат дека знаат што можеме да очекуваме. Судејќи според најновите информации од сигурен аналитичар, Apple ќе го промени дизајнот на рабовите на серијата телефони iPhone 15 и ќе користи титаниум за изработка на куќиштето. Како што е наведено, новите iPhone уреди

„iPhone 15“ ќе биде изработен од титаниум и ќе има заоблени рабови

„iPhone 15“ ќе биде изработен од титаниум и ќе има заоблени рабови

Иако остануваат уште 10 месеци до лансирањето на новите „iPhone“ уреди, аналитичарите тврдат дека знаат што можеме да очекуваме. Судејќи според најновите информации од сигурен аналитичар, „Apple“ ќе го промени дизајнот на рабовите на серијата „iPhone 15“ телефони и ќе користи титаниум за изработка на куќиштето. Како што се наведува, новите „iPhone“

Аналитичар најавува значително побрзи iPhone 15 модели

Аналитичар најавува значително побрзи iPhone 15 модели

Се очекува дека само телефоните iPhone 15 Pro ќе добијат надградба на USB-C брзината. Претстојните модели на iPhone 15 Pro очигледно ќе добијат значителна надградба кога станува збор за брзината на пренос на податоци. Тоа ќе овозможи префрлање на USB-C, според аналитичарот Минг-Чи Куо. Сепак, аналитичарот не верува дека овие поволности ќе бидат достапни