притисни ентер »

ЈУГО ЛИМУЗИНА ОПАСНА МАШИНА! Американец од обично југо, направил ЧУДО
ЈУГО ЛИМУЗИНА ОПАСНА МАШИНА! Американец од обично југо, направил ЧУДО

ЈУГО ЛИМУЗИНА ОПАСНА МАШИНА! Американец од обично југо, направил ЧУДО

Во огласот се наведува дека внукот на продавачот е горд сопственик на единствениот југо седан што неговиот дедо го создал со спојување на два југо автомобили од 1988 година. Популарното југо кон крајот на осумдесеттите го најде патот до пазарот во САД. Таму брзо се здоби со репутација на еден од најевтините и најнеквалитетните автомобили. Сепак, за

Се продава уникат од Минесота: Рачно изработена Југо лимузина

Се продава уникат од Минесота: Рачно изработена Југо лимузина

Еден Американец поседувал два Југо автомобили од 1988 година, додека тие сè уште се извезувале на тој пазар. Ги споил за забава и на тој начин создал продолжена лимузина, а сега неговиот внук ја продава за ситна цена. Застава од Крагуевац кон крајот на 80-тите години го извезува своето Југо во САД, каде што беше еден од најевтините автомобили на пазарот,

Се продава уникат од Минесота: Рачно изработена Југо лимузина

Се продава уникат од Минесота: Рачно изработена Југо лимузина

На интернет огласите се појавил примерок од Југо автомобил каков што ретко се гледа. Еден Американец поседувал два модели на Југо од 1988-ма година, додека тие сè уште се извезувале на тој пазар. Решил да ги завари од забава, и така создал продолжена лимузина, а сега неговиот внук ја продава за ситни пари. Кон крајот на 1980-тите години „Застава“ го

Што се добива кога ќе завариш две Југо коли во една?

Што се добива кога ќе завариш две Југо коли во една?

Кога ова Yugo GV од 1988 година излезе од производствената лента во фабриката во Крагуевац, никој од работниците на смена тој ден не знаеше каде ќе заврши овој автомобил еден ден, дури ни во своите најлуди соништа. Или, поточно, во што ќе се претвори еден ден. Одговорот на овие две прашања лежи во Соединетите Американски Држави. Поточно, во малото