притисни ентер »

Кал Кратчлоу со ново предупредување до Honda
Кал Кратчлоу со ново предупредување до Honda

Кал Кратчлоу со ново предупредување до Honda

Кал Кратчлоу вели дека 2020 Honda RC213V ги има истите проблеми како и минатата година. За предниот дел на мотоциклот вели дека е дури и полош. Кал Кратчлоу вели дека 2020 Honda RC213V ги има истите проблеми како и минатата година. За предниот дел на мотоциклот вели дека е дури и полош. Кал Кратчлоу вели дека 2020 Honda RC213V  е се уште тежок за возење