притисни ентер »

Mercedes CLA во Shooting Brake изведба
Mercedes CLA во Shooting Brake изведба

Mercedes CLA во Shooting Brake изведба

Неколку денови по премиерата на новата генерација на CLA на CES саемот во Лас Вегас, X-Tomi Design објави фотографија од можниот иззглед на Shooting Brake изведбата. Овој реднер доаѓа откако германскиот производител објави дека во моментов работи на тестирање и на Shooting Brake изведбата на CLA. Истиот овој модел се базира на MFA (Modular Front-drive