притисни ентер »

Американската средна класа е на колена
Американската средна класа е на колена

Американската средна класа е на колена

За првпат во историјата, топ 1 процент од најбогатите Американци имаат повеќе од целата американска средна класа. Колку да не ве чуди што Безос и компанија толку вложуваат во БЛМ и слични колективистички разбудености, за да не се сетат луѓето каде всушност лежи зајакот. Најбогатите еден процент поседуваат повеќе од целата американска класа која денес

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36,2 трилиони долари, до 35,7 милиони долари. Ова е првпат вкупното богатство на

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36,2 трилиони долари, до 35,7 милиони долари. Ова е првпат вкупното богатство

За првпат најбогатите 1% во САД се побогати од целата средна класа

За првпат најбогатите 1% во САД се побогати од целата средна класа

54 Споделувања Share Tweet Вашингтон, 13 октомври 2021 (МИА) – Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36.2 трилиони долари,

Во која земја еден процент од населението е побогато од целата средна класа?

Во која земја еден процент од населението е побогато од целата средна класа?

Еден процент Американци се побогати од целата средна класа. Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе. Ова го покажуваат податоците на Блумберг, според кои средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36,2 трилиони долари, до 35,7 милиони долари. Ова е првпат вкупното богатство на

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36,2 трилиони долари, до 35,7 милиони долари. Ова е првпат вкупното богатство на

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36,2 трилиони долари, до 35,7 милиони долари. Ова е првпат вкупното богатство на

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа вкупна нето вредност од 36,2 трилиони долари, до 35,7 милиони долари. Ова е првпат вкупното богатство на