притисни ентер »

МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи
МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

Тим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи, на кој разговараа за состојбата со откупната цена со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на откупот. Како што соопшти МЗШВ, на состанокот се разгледувале и можностите

МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

Тим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи, на кој разговараа за состојбата со откупната цена со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на откупот. Како што соопшти МЗШВ, на состанокот се разгледувале и можностите

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Tим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи. Како што информираат од министерството, на состанокот се разговарало за моменталната состојба со откупот и откупната цена, со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Tим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи. Како што информираат од министерството, на состанокот се разговарало за моменталната состојба со откупот и откупната цена, со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на

МЗШВ на средба со производителите и откупувачи на сливи, заеднички се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот

МЗШВ на средба со производителите и откупувачи на сливи, заеднички се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот

Денеска тим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи. На состанокот се разговарало за моменталната состојба со откупот и откупната цена, со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на откупот, како и за развивање на пазарот на слива

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Tим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи. Како што информираат од министерството, на состанокот се разговарало за моменталната состојба со откупот и откупната цена, со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Се размислува за интервентна мерка за стабилизирање на откупот на сливите

Tим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи. Како што информираат од министерството, на состанокот се разговарало за моменталната состојба со откупот и откупната цена, со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на

Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

Тим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи, на кој разговараа за состојбата со откупната цена со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на откупот. Како што соопшти МЗШВ, на состанокот се разгледувале и можностите

МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

МЗШВ: Се подготвуваат мерки за стабилизирање на откупот на сливи

Тим од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) денеска во Радовиш одржа работен состанок со производителите и откупувачите на сливи, на кој разговараа за состојбата со откупната цена со цел да се најде решение од заеднички интерес за стабилизирање на откупот. Како што соопшти МЗШВ, на состанокот се разгледувале и можностите