притисни ентер »

Терапевти откриваат што најмногу ги нервира луѓето кај партнерите
Терапевти откриваат што најмногу ги нервира луѓето кај партнерите

Терапевти откриваат што најмногу ги нервира луѓето кај партнерите

Брачното или партнерското советување за некои двојки се покажало како многу успешен метод за надминување на проблемите и кризите во врската. Терапевтите ги споделуваат најчестите извори на фрустрација кои луѓето ги пријавиле додека посетувале терапија за парови. Пријатели Кога сте во сериозна врска со некого, нивните пријатели најчесто стануваат ваши,