притисни ентер »

Заев со специјален поздрав до Николовски од “Downing 10”
Заев со специјален поздрав до Николовски од “Downing 10”

Заев со специјален поздрав до Николовски од “Downing 10”

Чао Ацки, журим! 3.12.2019 година. Зоран Заев со сопругата Зорица непосредно пред влезот на “Downing 10” Лондон, на прием кај премиерот Борис Џонсон, му испрати специјален поздрав на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ  Александар Николовски. Чао Ацки , журим! РИБАРО