притисни ентер »

Dacia подготви освежување за супер-популарниот Duster!
Dacia подготви освежување за супер-популарниот Duster!

Dacia подготви освежување за супер-популарниот Duster!

Супер-популарниот SUV на Dacia добива затегнување – а во него се вклучени освежен дизајн, нови технологии и мотори кои ги исполнуваат строгите Euro 6D стандарди. Освежувањата започнуваат со визуелните измени – препознаваме нови предни светлосни групи со интегрирани дневни светла во форма на буквата Y ( слично како кај новиот Sandero Stepway кој го

Dacia го претстави освежениот Duster

Dacia го претстави освежениот Duster

Романската марка го освежи својот мал кросовер модел Duster кој пристигнува со неколку промени на екстериерот и ентериерот Dacia ја претстави освежената верзија на Duster, а малиот кросовер добива низа унапредувања во средина на својот животен век во внатрешноста, но и на надворешноста. Кога станува збор за екстериерот, ревидираниот субкомпактен модел