притисни ентер »

Град Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост
Град Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост

Град Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост

Градот Скопје информира дека со новите специјално адаптирани моторни возила, се овозможува полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Новите возила, како што појаснуваат, се посебно адаптирани со автоматски управувана рампа за инвалидска количка и друга опрема која осигурува безбеден превоз на лицата корисници. -Со новите возила

Набавени специјално адаптирани моторни возила

Набавени специјално адаптирани моторни возила

Набавени се нови специјално адаптирани моторни возила кои овозможуваат полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Од Град Скопје велат дека новите возила се посебно адаптирани со автоматски управувана рампа за инвалидска количка и друга опрема која осигурува безбеден превоз на лицата корисници. – Со новите возила Град Скопје

Град Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост

Град Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост

Градот Скопје информира дека со новите специјално адаптирани моторни возила, се овозможува полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Новите возила, како што појаснуваат, се посебно адаптирани со автоматски управувана рампа за инвалидска количка и друга опрема која осигурува безбеден превоз на лицата корисници. „Со новите возила

МАКЕДОНИЈАГрад Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост

МАКЕДОНИЈАГрад Скопје: Со новите специјално адаптирани моторни возила до полесно движење на децата и лицата со попреченост

Градот Скопје информира дека со новите специјално адаптирани моторни возила, се овозможува полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Новите возила, како што појаснуваат, се посебно адаптирани со автоматски управувана рампа за инвалидска количка и друга опрема која осигурува безбеден превоз на лицата корисници. „Со новите возила