притисни ентер »

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода
Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во водоснабдувањето е детална проверка на трафостаницата на Пумпната станица Ново Село, поради што ќе остане без електрична енергија, а прекинот во снабдувањето со струја ќе предизвика и прекин во водоснабдувањето.

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во водоснабдувањето е детална проверка на трафостаницата на Пумпната станица Ново Село, поради што

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 12.02.2019 год. (вторник), заради детална проверка на трафостаницата на Полициската станица Ново Село без електрична енергија ќе остане истата. Заради прекинот на снабдувањето со електрична енергија без водоснабдување ќе останат корисниците од с. Ново Село, с. Орман и нас. Даме Груев во периодот

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во водоснабдувањето е детална проверка на трафостаницата на Пумпната станица Ново Село, поради што

Делови во Општина Ѓорче Петров утре без вода

Делови во Општина Ѓорче Петров утре без вода

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во водоснабдувањето е детална проверка на трафостаницата на Пумпната станица Ново Село, поради што

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 12.02.2019 год. (вторник), заради детална проверка на трафостаницата на Полициската станица Ново Село без електрична енергија ќе остане истата. Заради прекинот на снабдувањето со електрична енергија без водоснабдување ќе останат корисниците