притисни ентер »

„Авангард“ ќе биде недопирлив за вселенските сили на САД
„Авангард“ ќе биде недопирлив за вселенските сили на САД

„Авангард“ ќе биде недопирлив за вселенските сили на САД

Вселенскиот ешалон за противракетна одбрана што го подготвува САД не може да се спротивстави на суперсоничниот руски ракетен комплекс „Авангард“, соопшти руското Министерство за одбрана. – Создавањето вселенски ешалони за пресретнување во САД е апсолутно бесмислено во борбата против комплексот Авангард. Планираната крстосувачка единица ќе ги пронаоѓа

„Авангард“ ќе биде недопирлив за вселенските сили на САД

„Авангард“ ќе биде недопирлив за вселенските сили на САД

Вселенскиот ешалон за противракетна одбрана што го подготвува САД не може да се спротивстави на суперсоничниот руски ракетен комплекс „Авангард“, соопшти руското Министерство за одбрана. – Создавањето вселенски ешалони за пресретнување во САД е апсолутно бесмислено во борбата против комплексот Авангард. Планираната крстосувачка единица ќе ги пронаоѓа