притисни ентер »

Мицкоски: Функционерите велат ја научиле лекцијата, но никој не дава оставка, чекаат деспотот што ќе одлучи
Мицкоски: Функционерите велат ја научиле лекцијата, но никој не дава оставка, чекаат деспотот што ќе одлучи

Мицкоски: Функционерите велат ја научиле лекцијата, но никој не дава оставка, чекаат деспотот што ќе одлучи

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром, каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Тој посочи дека и тука како и низ целата држава граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите. „Нивните функционери велат ја научиле лекцијата од минатиот период

Мицкоски: Големите очекувања за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања

Мицкоски: Големите очекувања за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања

Тука како и низ целата држава граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите, посочи денеска Мицкоски во ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром. Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања, додаде Мицкоски. Тој истакна дека изминативе денови послушниците на Заев повторуваат неколку

Мицкоски од Аеродром: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата

Мицкоски од Аеродром: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата

Тој посочи дека и тука како и низ целата држава граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите. Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања, додаде Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека изминативе денови послушниците на Заев повторуваат неколку празни флоскули

Власта на чело со Зоран Заев нема морален компас, за овие луѓе моралот како вредноста категорија не постои

Власта на чело со Зоран Заев нема морален компас, за овие луѓе моралот како вредноста категорија не постои

Мицкоски од Аеродром: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата, но никој сам не си поднесува оставка Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром,  каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Тој посочи дека и тука како и низ целата држава

Мицкоски: Функционерите иако признаваат дека не успеале, никој не сѝ поднесува оставка

Мицкоски: Функционерите иако признаваат дека не успеале, никој не сѝ поднесува оставка

Граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите. Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски од Општинскиот комитет Аеродром. – Функционерите на власта велат ја научиле лекцијата од минатиот период на неработа, дека ја

Мицкоски: Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања

Мицкоски: Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања

Тој посочи дека и тука како и низ целата држава граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите. Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања, додаде Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека изминативе денови послушниците на Заев повторуваат неколку празни флоскули

Мицкоски од Аеродром: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата, но никој сам не си поднесува оставка

Мицкоски од Аеродром: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата, но никој сам не си поднесува оставка

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром,  каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Тој посочи дека и тука како и низ целата држава граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите. Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата

Мицкоски: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата, но никој не си поднесува оставка

Мицкоски: Функционерите на власта признаваат дека не успеале да ги исполнат очекувањата, но никој не си поднесува оставка

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром, каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на партијата. Тој посочи дека „и тука како и низ целата држава, граѓаните се разочарани и се свесни дека власта не ги испорачува резултатите“. „Големите очекувања кои ги создава оваа власта за операцијата

Вистинската метла е во рацете на граѓаните кои ќе расчистат со криминалната и неспособната власт на следните избори

Вистинската метла е во рацете на граѓаните кои ќе расчистат со криминалната и неспособната власт на следните избори

Бев во Аеродром. Овде граѓаните се свесни дека власта не испорачува резултати. Големите очекувања кои ги создава оваа власт за операцијата метла ќе донесе големи разочарувања. Имаат неколку реченици кои функкционерите на СДСМ и послушниците на Заев овие денови постојано ги повторуваат. Велат ја научивме лекцијата од минатиот период на неработа, ја