Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката!

Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката! И тогаш видов змија со жаба во устата. Знам дека жабите се мамка за крап. Знам дека змијата не може да ме касне додека жабата е во нејзината уста и ја фатив за врат, ја стиснав и ја зедов жабата. Потоа се мислев како да ја пуштам змијата, без да ме касне. Затоа отидов и го зедов шишето со домашна