притисни ентер »

Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката!
Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката!

Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката!

Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката! И тогаш видов змија со жаба во устата. Знам дека жабите се мамка за крап. Знам дека змијата не може да ме касне додека жабата е во нејзината уста и ја фатив за врат, ја стиснав и ја зедов жабата. Потоа се мислев како да ја пуштам змијата, без да ме касне. Затоа отидов и го зедов шишето со домашна