притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори
ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис, се вели во

ВМРО-ДПМНЕ: Реакција на изнесените ставови на Димитар Ковачевски на Канал 5

ВМРО-ДПМНЕ: Реакција на изнесените ставови на Димитар Ковачевски на Канал 5

Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис. Полна му е устата со западни вредности, а доделува дебели тендери на компании со руски и кинески капитал

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис, се вели во писмената реакција на опозициската ВМРО-ДПМНЕ на интервјуто на претседателот на владата

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираше на денешните изјавуи на премиерот Димитар Ковачевски. „Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис. Полна му

Ковачевски од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис

Ковачевски од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис

Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис , смета ВМРО-ДПМНЕ Полна му е устата со западни вредности, а доделува дебели тендери на компании со

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски правеше есап без народот, нека се охрабри и нека излезе на избори

Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис, се вели во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Во нивното сооштение како реакција на интерввјуто за Канал

ВМРО-ДПМНЕ: На Ковачевски му ги бројат деновите во фотелја, нека се охрабри и нека излезе на избори

ВМРО-ДПМНЕ: На Ковачевски му ги бројат деновите во фотелја, нека се охрабри и нека излезе на избори

Ковачевски можеби заборавил, ама и врапчињата знаат дека е премиер поради кој има највисока инфлација, сиромаштија, и корупција. Тој од Европска Унија има врска само кога се работи за евровалутата која ја пресметува кога влегува во некој личен бизнис, се вели во писмената реакција на опозициската ВМРО-ДПМНЕ на интервјуто на претседателот на владата