притисни ентер »

Дали Хорхе Лоренцо се пензионираше само за да се ослободи од договорот со Honda?
Дали Хорхе Лоренцо се пензионираше само за да се ослободи од договорот со Honda?

Дали Хорхе Лоренцо се пензионираше само за да се ослободи од договорот со Honda?

Honda реагираше на одлуката на Хорхе Лоренцо да се врати во Yamaha само три месеци откако соопшти дека се повлекува од тркањето. Honda реагираше на одлуката на Хорхе Лоренцо да се врати во Yamaha само три месеци откако соопшти дека се повлекува од тркањето. Првиот човек на Repsol Honda, Алберто Пуиг, вели дека навистина верувал дека Хорхе Лоренцо сака