притисни ентер »

Британските научници откриваат: Колку дена требаат за одмор по одморот
Британските научници откриваат: Колку дена требаат за одмор по одморот

Британските научници откриваат: Колку дена требаат за одмор по одморот

Едно британско истражување покажaло дека по летниот одмор секому му требаат уште три дена за да се врати во нормала и на секојдневните работни обврски, пишува „Дејли мејл“. Многумина и по враќање од годишниот одмор се чувствуваат уморни, бидејќи враќањето на секојдневните обврски не им е лесно. Во истражувањето во Велика Британија биле анкетирани 2000

Британските научници откриваат: Колку дена требаат за одмор по одморот

Британските научници откриваат: Колку дена требаат за одмор по одморот

Едно британско истражување покажaло дека по летниот одмор секому му требаат уште три дена за да се врати во нормала и на секојдневните работни обврски, пишува „Дејли мејл“. Многумина и по враќање од годишниот одмор се чувствуваат уморни, бидејќи враќањето на секојдневните обврски не им е лесно. Во истражувањето во Велика Британија биле анкетирани 2000

Колку дена се потребни да се одморите од одморот?

Колку дена се потребни да се одморите од одморот?

Истражувањата покажуваат дека после летниот одмор потребни ни се уште три дена за да се вратиме на обврските. Многумина од нас дури и после враќање од годишниот одмор се чувствуваат уморни, бидејќи враќањето на секојдневните обврски после одморот никогаш не е лесно, пишува Daily Mail. Баш поради тоа, потребни ни се најмалку уште три дена после годишниот

Колку треба да се одморите од одморот?

Колку треба да се одморите од одморот?

Истражувањата покажуваат дека после летниот одмор потребни ни се уште три дена за да се вратиме на обврските. Многумина од нас дури и после враќање од годишниот одмор се чувствуваат уморни, бидејќи враќањето на секојдневните обврски после одморот никогаш не е лесно, пишува „Дејли мејл“. Токму поради тоа, потребни ни се најмалку уште три дена после

Колку дена се потребни да се одморите од одморот?

Колку дена се потребни да се одморите од одморот?

Истражувањата покажуваат дека после летниот одмор потребни ни се уште три дена за да се вратиме на обврските. Многумина од нас дури и после враќање од годишниот одмор се чувствуваат уморни, бидејќи враќањето на секојдневните обврски после одморот никогаш не е лесно, пишува Daily Mail. Баш поради тоа, потребни ни се најмалку уште три дена после годишниот