30 Најдобри фотографии од новиот Снепчет филтер кој го претвора вашито куче во Дизни карактер

Со помош на овој филтер може да го претворите вашето милениче во абсолутно симпатична верзија од Дизни светот. Погледнете ги најдобрите примери….