притисни ентер »

Ова се причините поради кои мажите и жените изневеруваат, тврдат психолозите

Ова се причините поради кои мажите и жените изневеруваат, тврдат психолозите

На ИНТЕРНЕТ можеме да најдеме секакви совети за состаноци, секс и врски, а кога станува збор за реалниот свет, има цели делови од книжарниците посветени токму на оваа тема. Што се однесува до стручните совети, Естер Перел е личност која има грст од нив во ракавот. Оваа експертка за односи и психолог станала позната по своите неверојатни сознанија не

Зошто изневеруваат мажите?

Зошто изневеруваат мажите?

На интернет можеме да најдеме секакви совети за состаноци, секс и врски, а кога станува збор за реалниот свет, има цели делови од книжарниците посветени токму на оваа тема. Што се однесува до стручните совети, Естер Перел е професионалецот што може да даде навистина релевантни мислења на овие теми. Таа е експерт за односи и психолог и стана позната