притисни ентер »

Северина се заблагодари за огромната поддршка
Северина се заблагодари за огромната поддршка

Северина се заблагодари за огромната поддршка

Северина Којиќ напиша трогателен пост на Инстаграм, која поминува низ тежок период откако го изгуби старателството на нејзиниот син Александар, упатувајќи благодарница до сите за поддршката. Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството да си на некој во мислите, да те разбираат и да знаат „за што се работи тука“. Благодарам на сите

Северина се заблагодари за поддршката- ја спомна и Македонија

Северина се заблагодари за поддршката- ја спомна и Македонија

Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството да си на некој во мислите, да те разбираат и да знаат „за што се работи тука“. Благодарам на сите јавни личности и на сите непознати кои ми дадоа поддршка. Во секој ваш збор почувствував по една мала молитва… Благодарам Хрватска, Србија, Словенија, Македонија, Босна и Херцеговина, Црна Гора

Северина се заблагодари за поддршката- Ја спомна и Македонија

Северина се заблагодари за поддршката- Ја спомна и Македонија

Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството да си на некој во мислите, да те разбираат и да знаат „за што се работи тука“. Благодарам на сите јавни личности и на сите непознати кои ми дадоа поддршка. Во секој ваш збор почувствував по една мала молитва… Благодарам Хрватска, Србија, Словенија, Македонија, Босна и Херцеговина, Црна Гора

Северина на „Инстаграм“ се заблагодари за поддршката, па ја спомна и Македонија

Северина на „Инстаграм“ се заблагодари за поддршката, па ја спомна и Македонија

| декември 7, 2019 Хрватската пејачка Северина Којиќ поминува низ тежок период откако го изгуби старателството на нејзиниот син Александар. Имено, судот во Загреб донесе привремена одлука со која се одлучува Александар да живее со неговиот татко, поранешниот партнер на Северина, Милан Поповиќ. Со одлуката исто така е одлучено Северина дека има право

Северина се заблагодари и на Македонија  за поддршката: ВО СЕКОЈА БУКВА ПОЧУСТВУВАВ МОЛИТВА

Северина се заблагодари и на Македонија за поддршката: ВО СЕКОЈА БУКВА ПОЧУСТВУВАВ МОЛИТВА

Северина ѝ се заблагодари на јавноста за поддршката и за тоа што застана на нејзина страна, откако поранешниот спруг Милан Поповиќ ѝ го одзеде старателството над синот. Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството некому да си му во мислите, да те разбираат и да знаат „за што всушност станува збор“. Благодарам на сите јавни личности

Северина се заблагодари и на Македонија  за поддршката: ВО СЕКОЈА БУКВА ПОЧУСТВУВАВ МОЛИТВА

Северина се заблагодари и на Македонија за поддршката: ВО СЕКОЈА БУКВА ПОЧУСТВУВАВ МОЛИТВА

Северина ѝ се заблагодари на јавноста за поддршката и за тоа што застана на нејзина страна, откако поранешниот спруг Милан Поповиќ ѝ го одзеде старателството над синот. Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството некому да си му во мислите, да те разбираат и да знаат „за што всушност станува збор“. Благодарам на сите јавни личности

Северина јавно се заблагодари на Македонија

Северина јавно се заблагодари на Македонија

Хрватската пејачка Северина ѝ се заблагодари на јавноста за поддршката и за тоа што застана на нејзина страна, откако поранешниот спруг Милан Поповиќ ѝ го одзеде старателството над синот. Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството некому да си му во мислите, да те разбираат и да знаат „за што всушност станува збор“. Благодарам на

Северина се заблагодари за поддршката- ја спомна и Македонија

Северина се заблагодари за поддршката- ја спомна и Македонија

Северина се заблагодари за поддршката- ја спомна и Македонија (ФОТО) Благодарам на сите што мислевте на мене. Посебно е чувството да си на некој во мислите, да те разбираат и да знаат „за што се работи тука“. Благодарам на сите јавни личности и на сите непознати кои ми дадоа поддршка. Во секој ваш збор почувствував по една мала молитва… Благодарам

Северина се заблагодари за поддршката, па ја спомна и Македонија

Северина се заблагодари за поддршката, па ја спомна и Македонија

ИЗВОР Скопје24 | декември 7, 2019 Хрватската пејачка Северина Којиќ поминува низ тежок период откако го изгуби старателството на нејзиниот син Александар. Имено, судот во Загреб донесе привремена одлука со која се одлучува Александар да живее со неговиот татко, поранешниот партнер на Северина, Милан Поповиќ. Со одлуката исто така е одлучено Северина

Северина на „Инстаграм“ се заблагодари за поддршката, па ја спомна и Македонија

Северина на „Инстаграм“ се заблагодари за поддршката, па ја спомна и Македонија

фото: Инстаграм Хрватската пејачка Северина Којиќ поминува низ тежок период откако го изгуби старателството на нејзиниот син Александар. Имено, судот во Загреб донесе привремена одлука со која се одлучува Александар да живее со неговиот татко, поранешниот партнет на Северина, Милан Поповиќ. Со одлуката  исто така е одлучено Северина дека има право