притисни ентер »

Пуштени во употреба реновираните и модернизирани училници во градинките “Фидани” и “Снежана”
Пуштени во употреба реновираните и модернизирани училници во градинките “Фидани” и “Снежана”

Пуштени во употреба реновираните и модернизирани училници во градинките “Фидани” и “Снежана”

Во фокус на Општина Чаир е постојано подобрувањето на училишната инфраструктура за поквалитетен едукативно – образовен. Овој пат се оствари соработка со компанијата Axi Ağaçkakan и бизнисменот Шерафедин Ибиши за модернизирање на две училници на детската градинка “Фидани” кои денес ги пуштивме во употреба заедно со поранешниот градоначалник на Општина

Пуштени во употреба реновираните училници во детските градинки „Фидани” и „Снежана”

Пуштени во употреба реновираните училници во детските градинки „Фидани” и „Снежана”

Од Општина Чаир посочија дека во фокусот на нивната работа е постојано подобрувањето на училишната инфраструктура за поквалитетен едукативно – образовен процес. Во детските градинки „Фидани” и Снежана” се пуштени во употреба реновираните училници, соопштија од Општина Чаир. Од Општина Чаир посочија дека во фокусот на нивната работа е постојано подобрувањето

Се пуштија во употреба реновираните и модернизирани училници во детските градинки “Фидани” и “Снежана”

Се пуштија во употреба реновираните и модернизирани училници во детските градинки “Фидани” и “Снежана”

Во фокус на Општина Чаир е постојано подобрувањето на училишната инфраструктура за поквалитетен едукативно – образовен. Овој пат се оствари соработка со компанијата Axi Ağaçkakan и бизнисменот Шерафедин Ибиши за модернизирање на две училници на детската градинка “Фидани” кои денес ги пуштивме во употреба заедно со поранешниот градоначалник на Општина

Пуштени во употреба реновираните училници во детските градинки „Фидани“ и „Снежана“

Пуштени во употреба реновираните училници во детските градинки „Фидани“ и „Снежана“

Скопје, 4 ноември 2019 (МИА) – Во детските градинки „Фидани“ и Снежана“ се пуштени во употреба реновираните училници, соопштија од Општина Чаир. Од Општина Чаир посочија дека во фокусот на нивната работа е постојано подобрувањето на училишната инфраструктура за поквалитетен едукативно – образовен процес. Реновираните простории гарантираат топлина и

Пуштени во употреба реновираните училници во детските градинки „Фидани“ и „Снежана“

Пуштени во употреба реновираните училници во детските градинки „Фидани“ и „Снежана“

Во детските градинки „Фидани“ и Снежана“ се пуштени во употреба реновираните училници, соопштија од Општина Чаир. Скопје, 4 ноември 2019 (МИА) – Во детските градинки „Фидани“ и Снежана“ се пуштени во употреба реновираните училници, соопштија од Општина Чаир. Од Општина Чаир посочија дека во фокусот на нивната работа е постојано подобрувањето на училишната