притисни ентер »

Пандов: Ќе рикате како говеда во запалена штала, нема да ве оставам раат ни дење ни ноќе
Пандов: Ќе рикате како говеда во запалена штала, нема да ве оставам раат ни дење ни ноќе

Пандов: Ќе рикате како говеда во запалена штала, нема да ве оставам раат ни дење ни ноќе

Аналитичарот Александар Пандов во својот последен Фејсбук пост ги потсети своите пријатели дека во војна кога ќе изгубиш другар или брат од непријателски куршум или шрапнел, немаш 40 дена да жалиш и плачеш за загубата. Според него така и сега народот нема време за плачење за уставните измени кои вчера насилно ги спроведе Заев. Пандов најавува дека

ПАНДОВ: Ќе рикаат како говеда во запалена штала, нема да ве оставам раат ни дење ни ноќе

ПАНДОВ: Ќе рикаат како говеда во запалена штала, нема да ве оставам раат ни дење ни ноќе

Аналитичарот Александар Пандов во својот последен Фејсбук пост ги потсети своите пријатели дека во војна кога ќе изгубиш другар или брат од непријателски куршум или шрапнел, немаш 40 дена да жалиш и плачеш за загубата. Според него така и сега народот нема време за плачење за уставните измени кои вчера насилно ги спроведе Заев. Пандов најавува дека